Son gözde Aatıf Chahechouhe

Bursaspor, Faslı yıldız için Sivasspor’a 2 milyon Euro ve Traore’yi önerdi. Yiğidolar’dan ayrıca Ümit Kurt’ta gündemde.

Son gözde Aatıf Chahechouhe

Transferde birkaç gün içersinde somut adımlar atması beklenen Bursaspor’da gündeme gelen son isim Sivasspor’un yıldızı Aatıf Chahechouhe oldu. Cedric Bakambu’nun satılma ihtimaline karşılık 29 yaşındaki Faslı oyuncuyu gündemine alan yeşil beyazlılar, Sivasspor’un kapısını çaldı. Yiğidolara 2 milyon Euro ve Bakaye Traore’yi öneren Bursaspor’un bu teklifine Yiğidoların olumlu yaklaştığı bildirildi. 

ÜMİT KURT DA GÜNDEMDE

Sivasspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın’la sorunlar yaşayan tecrübeli futbolcunun da Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. 2 yıl önce 2013-14 sezonunda 17 golle Süper Lig’in gol kralı olan ve 3 sezondur Sivas’ta forma giyen Aatıf, geride kalan sezonda ise Yiğidolar’da 13 gol ve 2 asist üretmişti. Bu arada Bursaspor aynı takımdan Ümit Kurt’a da talip oldu. Gerek stoper gerekse ön libero mevkilerinde görev yapan tecrübeli futbolcu için de temaslar sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X