Son karar 10 Kasım’da

Yeşil beyazlı yönetim, Furkan Özçal’ın menajeriyle bir araya geldi. Sözleşmesinin dondurulması gündemde olan gurbetçi oyuncu için ameliyatı beklenecek.

Son karar 10 Kasım’da

Başkan Ali Ay, Bursaspor’un sezon başında Serdar Aziz’in transferi karşılığında renklere bağladığı ancak yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatması gündemde olan Furkan Özçal’ın menajeri ile bir araya geldi.

Kalçada eklem içinde yırtık oluşan tecrübeli orta saha oyuncusu şuan Almanya’da tedavi görüyor.

10 Kasım’da Almanya’da ameliyat olacak olan Furkan Özçal için gelecek raporların ardından yeşil beyazlı yönetimle gurbetçi oyuncunun menajeri yeniden masaya oturacak.

650 bin Euro alıyor

Gurbetçi oyuncunun sezonu kapatması halinde sözleşmesi dondurulacak. 26 yaşındaki Furkan Özçal’ın eğer devre arasına kadar yeniden takıma dönmesi halinde ise sözleşmesi kaldığı yerden devam edecek. Büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen resmi hiçbir maçta yeşil beyazlı formayı giymeyen tecrübeli orta saha oyuncusu Furkan Özçal, Bursaspor’la yıllık 650 bin Euro’ya el sıkışmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X