Son karar Mutlu Topçu

Prosinecki, Tayfun Korkut, Samet Aybaba derken Ali Ay yönetimi takımı genç teknik adama emanet ediyor. 2009-2013 yılları arasında Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılığını yapan Kayserispor ve Gaziantepspor’da ise teknik direktörlük deneyimi yaşayan 46 yaşındaki

Son karar Mutlu Topçu
Bursaspor’da teknik direktörlük koltuğunun 1 numaralı adayı Mutlu Topçu oldu. Hamza Hamzaoğlu’nun görevden alınmasının ardından Samet Aybaba, Robert Prosinecki ve Tayfun Korkut’la irtibata geçen ancak sonuç alamayan yeşil beyazlılar, takımın başına genç teknik adamı getirmeyi amaçlıyor.

Yeşil beyazlı kulüpte 2009-2013 yılları arasında Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılığını yapan Mutlu Topçu, Kayserispor ve Gaziantepspor’da ise teknik direktörlük deneyimi yaşamıştı.

BUGÜN MAÇI İZLEYECEK

Başkan Ali Ay’ın dün Mutlu Hoca ile telefon görüşmesi yaptığı ve prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Yurt dışında olduğu içir birebir görüşme yapılamayan genç teknik adamın bugün Türkiye’ye dönerek Başakşehir-Bursaspor maçını tribünden takip edeceği belirtildi.

Önceki günkü yönetim kurulu toplantısında Mutlu Topçu ve İsmail Ertekin isimlerini gündeme getiren Başkan Ali Ay’ın çoğunluğun istemesi üzerine böyle bir karar aldığı belirtildi.

 
EKİBİ BELLİ

 

İnegöl doğumlu olan Mutlu Topçu’nun ekibinde yine uzun yıllar Bursaspor alt apısında görev yapan isimlerin olacağı belirtildi. Gökhan Geylani ve kaleci antrenörü Recep Atılgan’ın bu ekip içerisinde olmasına kesin gözüyle bakılırken, çeşitli dönemlerde Bursaspor’da görev alan Utku Yörükoğlu’nun da teknik kadroda olabileceği konuşuluyor. Mutlu Topçu, aynı ekiple Gaziantepspor’da da görev yapmıştı.

İşte karnesi!

Kayserispor, Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor’da Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılığını yapan Mutlu Topçu, 1 Temmuz 2014’de Kayserispor’un başına geçti.

Sarı kırmızılı takımın başında sadece 5 maçta görev yapan genç teknik adam, yönetimle yaşadığı sıkıntılar nedeniyle istifa etmişti.

2015’te bu kez Gaziantepspor’da göreve başlayan Topçu, 30 lig maçında takımın başında kalmıştı.

Bu süreçte kırmızı siyahlı ekip 32 puan toplarken, 28 gol sevinci yaşadı, 45 gole de engel olamadı. Mutlu Topçu ile Gaziantepspor 8 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyet aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X