Son prova Çin’e karşı!

Bursaspor, kamptaki ikinci ve son hazırlık maçını bugün Çin takımı Gizhourenhe ile yapacak.

Son prova Çin’e karşı!

The Sense Otel sahasında saat 17.00’de başlayacak olan karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş’in tüm oyuncularına şans vermesi bekleniyor.

Tatili hak ettiler

Teknik Direktör Şenol Güneş, dün sabah yapılan antrenman sonrası futbolcularına izin verdi. Birçok futbolcu Antalya kent merkezine inerken, akşam tekrar otelde toplandılar.

Güneş’in acıması yok

Teknik Direktör Şenol Güneş Side kampında oyuncularına nefes aldırmıyor.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Side’de devam eden Bursaspor’da tempo hiç düşmüyor. Önceki gün Dinamo Bükreş ile hazırlık maçı oynanmasına rağmen Teknik Direktör Şenol Güneş, 1 saat 30 dakika süren sabah antrenmanında yine oyucularına yüklendi. Oldukça sıcak bir havada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların bu durumdan şikayet etmedikleri gözlendi. Bütün oyuncuların yer aldığı idmanda Dinamo Bükreş karşısında forma giyenler ter atarken, diğer isimler taktik üzerinde durdu.

Saha krizi bitmiyor

Bursaspor farklı bir otelin sahasında antrenmanlarına devam ediyor.

Side kampındaki antrenman sahası krizi bitecek gibi durmuyor. Beşiktaş’ın Side’ye gelmesinin ardından bu konuda sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, dünkü çalışmasını farklı bir otelin sahasında gerçekleştirdi. Kamp organizasyonu konusunda geç hareket etmesinin bedelini ödeyen yeşil beyazlılar, dünkü çalışmasını çimleri oldukça uzun bir sahada yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman öncesi çimleri yakından incelerken, bu konudaki oldukça sıkıntılı olduğu gözlendi. Bursaspor’un bundan sonraki süreçte antrenmanları tam olarak nerede yapağı bilinmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X