Son takviye Çiçekoğlu

Önümüzdeki sezon da Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde başarılı olmak isteyen İnegöl Belediyespor, pasör Caner Çiçekoğlu’nu da kadrosuna kattı.

Son takviye Çiçekoğlu

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyespor, geçen sezon Halkbank’ta forma giyen pasör Caner Çiçekoğlu’nu transfer etti. İnegöl Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Baştürk, İnegöl Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, 1985 doğumlu ve 1.90 boyundaki Caner Çiçekoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Caner Çiçekoğlu’nun İnegöl Belediyespor’un hedefleri doğrultusunda ter dökeceğini ifade eden Baştürk, “İki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum. Transferlerimiz yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Önümüzdeki günlerde transferlerimizi tamamlayıp, sezon hazırlıkları için zamanı bekleyeceğiz”

HEDEF AVRUPA

Caner Çiçekoğlu da İnegöl Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, “İyi bir kulübe geldim. Bu sene elimizden geleni yapıp, takımı layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Hedefimiz Avrupa’ya gitmek. Ligi ilk 6 içerisinde bitirip, önümüzdeki sene Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. Umarım herkes için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı. Daha sonra Caner, kendisini 1 yıllığına turuncu mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X