`Son Umut` 100. yıla yakıştı

Russell Crowe`un merakla beklenen filmi `Son Umut` hem Türk Sineması`nın hem de Çanakkale Savaşları`nın 100. yılında görkemli bir galayla seyirci karşısına çıktı.

`Son Umut` 100. yıla yakıştı
Ünlü aktör Russell Crowe’un yönetmenliğini yapıp başrollerini Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz’la paylaştığı ‘Son Umut’un Avrupa prömiyeri İstanbul’da yapıldı.
 
Hem Türk Sineması’nın hem de Çanakkale Savaşları’nın 100. yılına denk gelen filmin tanıtımı ilgi gördü. Galada hayranlarına imza dağıtan Crowe, ‘Türk izleyicisinin filmi izlemesini ve anlattığını anlamalarını istiyorum’ dedi.
 
ADAYLIK SÜRPRİZ OLDU
 
Filmde Ayşe adlı Türk kadınını canlandıran Olga Kurylenko, ‘Son Umut’u tarafsız bir film olarak tanımlarken, galanın en heyecanlı ismi Yılmaz Erdoğan’dı. Erdoğan, Son Umut’taki rolüyle ‘Avustralya Oscar’ına aday gösterilmesini, ‘Filmde rol almam bile bir sürprizken adaylık gelmesi çok sevindirici. Film tarihi açıdan önem taşıyor’ diye değerlendirdi.
 
GECENİN YILDIZI BURCU
 
Galanın en dikkat çeken ismi Burcu Esmersoy oldu. Derin göğüs dekolteli bir kıyafetle geceye katılan Esmersoy, güneş gibi parladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X