Sonsuzluğa uğurlanıyor

Türkiye önceki gün acı bir haberle sarsıldı. Türk sinemasının usta isimlerinden Zeki Alasya 72 yaşında aramızdan ayrıldı. Alasya’nın ölümü sanat camiasında şok etkisi yarattı.

Sonsuzluğa uğurlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, usta sanatçının ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınladı. Zeki Alasya’nın yakın dostu Müjdat Gezen’den, Mavi Boncuk filmindeki rol arkadaşı Emel Sayın’a kadar bir çok dostu gözyaşları içinde ustayı anlattılar. 

‘Zeki’ denince akla gelen diğer isim Metin Akpınar’ın sözleri de güne damga vurdu. Akpınar ‘Zeki Alasya benim yarımdı. Yarım gitti, canım gitti. Şimdi gerçekten ayrıldık’ dedi. Alasya’nın filmleriyle büyüyen bir çok insan sosyal medya üzerinden duygularını dile getirdi.

Zeki Alasya bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Alasya, Levent Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X