Sonu gelmedi: 1-3

Sezona müthiş başlayarak 4 maçını da kazanan Büyükşehir Belediyespor, evinde Fenerbahçe karşısında 2. set dışında etkili olmasına karşın, set sonlarındaki hatalarının kurbanı oldu.

Sonu gelmedi: 1-3

RECAİ UYSAL

Voleybolda Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ne fırtına gibi giren ve oynadığı 4 maçı da kazanar ikinci sıraya yerleşen Büyükşehir Belediyespor, evinde ligin iddialı ekibi Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada ikinci set dışında oldukça istekli bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibinin etkili oyuncularını durduramayınca yenilgiye razı oldu. Karşılaşmanın ilk setinde 22-18 üstünlüğü yakalayan Bursa ekibi, sonunu getiremedi ve rakibinin 25-23 üstünlüğüne engel olamadı.

İLK KEZ KAYBETTİ

İkinci sette file önünde etkisiz kalan Büyükşehir Belediyespor, rakibinin 25-19’luk üstünlüğünü önleyemedi. Üçüncü sette daha istekli gözüken Bursa ekibi, rakibine 25-23 üstünlük sağlayarak umutlandı. Dördüncü sete de iyi başlayan yeşil beyazlılar, son bölüme üstün girmesine karşın, yine sonunu getiremedi ve seti 25-23, karşılaşmayı da 3-1 kaybetti. Büyükşehir Belediyespor, böylece 5. maçında ilk yenilgisini aldı.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Onur Hoşnut (*) Sadettin Deneri (**)

SETLER: 23-25, 19-25, 25-23, 23-25

SÜRE: 112 dakika (29, 25, 29, 29)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Özge (***) Horvath (***) Milos (**) Da Silva (**) Fatma (**) İpek (***) (Aylin-libero **, Ceren-libero *, İkbal Merve **, Yaren *, Bashnakova *, Merve *)

FENERBAHÇE: Meliha (**) Dicle Nur (**) Polen (***) Kim (***) Eda Erdem (**) Tomkom (***) (Melis-libero **, Merve-libero **, Ergül **, Pereira *, Ezgi *, Şeyma *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X