Sonuna kadar mücadele edecek!

Bursaspor’un Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkanı Sezer Sezgin, Orhangazi’de Basketbol A Takımına yemek verdi. Başantrenör Şemsettin Baş, ‘Takım olarak bu sezon her maçın son saniyesine kadar savaşacağız’ dedi.

Sonuna kadar mücadele edecek!

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursaspor sporcu ve teknik heyetine, Amatör Şubelerden Sorumlu Asbaşkan Sezer Sezgin Orhangazi’de birlik ve beraberlik yemeği verdi. Potanın timsahlarının geçtiğimiz hafta Afyon Belediyespor karşısında alınan galibiyetten ötürü oldujça moralli olduğu gözlemlenirken yönetim kurulu üyesi Sezer Sezgin, ‘Çok karakterli bir takıma sahibiz. Basketbol takımımızın sezon başından bu yana göstermiş olduğu mücadeleden dolayı çok memnunuz’ dedi.

ÖNCELİK PLAY-OFF

Düzenlenen yemekte söz alan Başantrenör Şemsettin Baş ise Sezer Sezgin’e akşam yemeği organizasyonu için teşekkür ederek, ‘Sezon öncesinde biz bir karar aldık. Biz takım olarak şunun sözünü rahatlıkla verebiliriz. Biz sizin desteğiniz ile maçlarımızı kazanabiliriz de kaybedebiliriz de ama savaşmadan, mücadele etmeden hiçbir maçta sahadan ayrılmak istemiyoruz. Gurur duyabileceğiniz bir takım olmak için çok çalışıyoruz. Öncelikle hedefimiz Play-Off. Play-Off ta sürprizler de geçmişte olmuştur. Sonuna kadar savaşacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X