Sonunda kale kapandı

Savunmada rakiplerini durdurmakta zorlanan Bursaspor, 1-0 kazandığı maçla birlikte bu sezon 7. kez rakiplerine gol izni vermezken, 9 maç sonra bir müsabakayı gol yemeden tamamladı.

Sonunda kale kapandı

Süper Lig yolunda son derece kritik 4 haftaya giren Bursaspor, Adanaspor karşısında aldığı galibiyetle zirve yolunda umutlarını sürdürdü. Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmada iç sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretine son veren yeşil beyazlılar, uzun süre sonra da kalesini gole kapattı. Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılmayı başaran Timsah, Keçiörengücü yenilgisini de unutturdu. Ligde uzun süredir oynadığı hemen hemen her maçta rakip fileleri havalandırmayı başaran Bursaspor, kalesini de bir türlü kapatamıyordu.

EN SON AKHİSAR’DAN YEMEMİŞTİ

Adanaspor karşısında tek golle de olsa galibiyete uzanmayı başaran yeşil beyazlılar, rakip ataklarda kalesini kapatınca 9 maç sonra da bir müsabakayı gol yemeden tamamlamış oldu. Timsah, son olarak 19. haftada deplasmanda Akhisarspor’u 1-0 mağlup ettiği müsabakada rakibine gol izni vermemişti. TFF 1. Lig’de Adana Demirspor’un ardından en golcü ikinci ekip konumundaki Bursaspor, bu başarısını kalesini gole kapatmada gösteremezken, bu sezon sadece 7 maçta rakiplerine gol izni vermedi.

2 GOLSÜZ MAÇ VAR

Adanaspor maçında gol yeme alışkanlığına son veren yeşil beyazlılar, ligin 3. haftasında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği mücadelede kalesini gole kapatırken, 6. haftada Büyükşehir Belediye Erzurum’u tek golle geçmiş ve rakibine kalesini kapatmıştı. 12. haftada Keçiörengücü ve 19. haftada Akhisarspor’u da 1-0 mağlup etmeyi başaran Timsah, bu maçlarda da gol yememişti. Bursaspor, ayrıca sahadan 1 puanla ayrıldığı Balıkesirspor ve Altınordu maçlarının da 0-0 tamamlanması sonrası kalesinde gol görmemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X