Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek “Tanap Bölgemiz İçin Bir Şans”

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında, Sorgun’a bağlı Doğankent beldesine kurulan mobilizasyon kampı saha müdürü Tarkan Resuloğlu, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek “Tanap Bölgemiz İçin Bir Şans”

Çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Resuloğlu, TANAP’ın, Türkiye genelinde 10 yerde kurulacak mobilizasyon kampından birinin Doğankent beldesinde olduğunu söyledi. Yaklaşık 10 yıl sürmesi öngörülen projenin yöreye istihdam anlamında önemli katkıları olduğunu ifade eden Resuloğlu, mobilizasyon kamp alanında çalışanlar için çeşitli sosyal tesislerin de bulunduğunu sözlerine ekledi. Ziyaretlerinden dolayı Resuloğlu’na teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise, “Söz konusu proje Türkiye için ne kadar önemli ise Yozgat ve Sorgun için de o kadar önemlidir. Proje kapmasında çok sayıda insanımız burada istihdam edilmektedir. TANAP bölgemiz için bir şan diye düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X