Soroptimistlerden kadınlara destek

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu, delege toplantısını Türkiye’nin çeşitli kentlerinden gelen delegelerle Mudanya’da gerçekleştirdi.

Soroptimistlerden kadınlara destek

ÖMER BİLİK

 

Toplantıya 180 üye katıldı. Bursa’dan, Bursa ve Uludağ kulüplerinin 70 üyesi bulunduğunu belirten Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcısı İlke Erol, Türk kadın ve genç kızlarına, uluslararası düzeyde yapabilecekleri tüm destekler için çalıştıklarını belirtti. 

Bir halı atölyesi kurup, uluslararası kulüp olmanın avantajını kullanarak, kendilerine yardımda bulunacaklarını ifade eden Erol, dünyadaki kardeş kulüplerle onları tanıştırma amacında olduklarını ve bir pazar yaratabileceklerini kaydetti.

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcısı İlke Erol, “Amacımız mesleklerimiz kanalıyla toplumda farkındalık yaratmak ve topluma hizmettir. Sağlık, çevre, kadına yönelik şiddet ve sağlıklı yaşam konularından kadının ekonomik ve sosyal gelişimi odaklı yoğun çalışmalar yapıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X