Sorun yönetimde mi, teknik kadroda mı, yoksa oyuncularda mı?

Yönetimin birkaç futbolcuyu dinleyerek kararlar alması, sözleşmesi sona erecek isimlerle masaya oturulmaması ve bazı oyuncuların iç sahada forma giymek istememesi bugünkü tabloyu ortaya çıkardı.

Sorun yönetimde mi, teknik kadroda mı, yoksa oyuncularda mı?

Bursaspor’da sular durulmuyor. Üst üste alınan ağır mağlubiyetler yeşil beyazlı camiada büyük şok etkisi yaratırken, görevinden istifa eden Mutlu Topçu’nun gider ayak kullandığı ifadeler kafaları iyice karıştırdı. 

Genç teknik adamın, “Futbolcuların gelecek hocaya yardımcı olmalarını umuyorum. Kendilerine gelmesi lazım. Bazen taraftarı dinlemeniz lazım. Doğru yolda ilerlemek gerekir. ‘Bugün çıkın, mücadele edin, maç bittikten sonra yastığa başınıza koyduğunuz zaman rahatsanız sıkıntı yok’ dedim.Bir şeylerin bu noktaya gelmesi biranda olmuyor” şeklinde konuşmuştu.

RAHATSIZ ETTİ

Genç teknik adamın bu açıklamaları sonrası Özlüce’nin içinde neler olduğuna dair çeşitli iddialar gündeme gelmeye başladı. Başkan Ali Ay ve birkaç yöneticinin takım içersindeki bazı isimleri dinleyerek kararlar vermesinin diğer oyuncuları rahatsız ettiği belirtildi. Sözleşmesi sona erecek isimlerin ise kendileriyle bugüne kadar masaya oturulmaması nedeniyle rahatsızlık duyduğu ve bu konuda da sıkıntılar yaşandığı bildirildi.

OYNAMAK İSTEMEYENLER

Özellikle yönetim ve oyuncular arasındaki bağı kuracak bir kişinin bulunmamasının eksikliği de fazlasıyla dillendiriliyor. Bir çok futbolcunun iç saha maçlarında forma giymek istememesi de ayrı bir sorun olarak nitelendiriliyor. Birkaç ismin daha önce Teknik Direktör Mutlu Topçu ile bu konuda bir görüşme yaptığı, diğer futbolcular arasında da bu konunun huzursuzluk yarattığı konuşuluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X