Sorunlar büyük sabırlı olmak gerek

Badji için Anderlecht’e ödenecek 400 bin Euro’nun 630 bin Euro’ya çıktığını belirten Yalçın Cambaz, “Bizi Belçika’ya çağırıyorlar” dedi.

Sorunlar büyük sabırlı olmak gerek

Bursaspor’un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Cambaz, yeşil beyazlı kulübün mali sorunlarını aşmak için yoğun çalışma yaptıklarını açıkladı. YouTube üzerinden katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Cambaz, transfer tahtası için görüşme yaptıkları Badji’de zorluk yaşadıklarını belirterek, “Badji için Anderlecht ile 400 bin Euro ile anlaşılıyor ama para zamanında ödenmiyor CAS yüzde 18 faizli karar çıkartıyor. Şuan borç 630 bin Euro. Anderlecht Kulübü ‘biz sizinle artık Zoom üzerinden görüşmek istemiyoruz, Belçika’ya gelin diyor’. Bu sorunu çözmeye çalışıyoruz” dedi.

CAS’A BORÇ 600 BİN FRANK
Yalçın Cambaz, Bursaspor’un yıllardır Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)’ta süren davalardan doğan borcunun 600 bin İsviçre Frangı olduğunu açıkladı. Batalla’nın kaptanlık yaptığı futbolcularla görüşme halinde olduğunu da belirten Cambaz şunları söyledi: “Yabancı bir futbolcunun kulüpteki personelle arası iyiyse neredeyse onunla konuşturacağız o durumdayız. Adamlara söz verilmiş imzayı vermişler sonra ne telefona çıkmışız ne de maillerine cevap vermişiz.”

60 MİLYON LİRA BİLE YETMEZ
“Tahta listesinde gerçek bir Bursasporlu var; Abdullahi Shehu… Pazarlıktan önce Bursaspor’u çok sevdiğini söyledi, takımı Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak bu sene, adama gel desen belki gelecek. Kulüp olmayan parayla yapılan transferlerden dolayı bu halde. 2017 yılında kulübün toplam geliri 98 milyon iken sadece transfer gideri 112 milyon lira. Sabırlı olmak lazım rakam çok yüksek. Bu tahtayı pazartesi günü kapatıyoruz deseniz 60 milyon lirayla dahi kapatamazsınız. Yabancı futbolcular siz bize 2 kere söz verip geri dönmediniz diyorlar yönetim değişikliği umurlarında değil.”

SATRANÇ OYNUYORUZ
“Taraflar arasında satranç oynanıyor. Bursaspor şuan alacaklıların avucunun içindeki bir kuş, eğer bu kuşu çok sıkarlarsa bu kuşu öldürecekler, çok serbest de bırakmak istemiyorlar çünkü alacakları para var. Biz diyoruz ki; tamam bizi serbest bırakma ama bu kuşu da öldürme, bu ölürse sen buradan paranı alamayacaksın. Bize biraz nefes alanı bırak bu kuş uçsun Süper Lig’e çıksın gelirleri artsın ve size olan borcunu ödemeye çalışsın.” Yalçın Cambaz, kombine gelirlerinin de temlikli olduğunu belirterek, “banka faizine gidecek o para” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X