Sorunlara çözüm İZBİM ile gelecek

İznik Belediyesi tarafından hizmete sunulan İZBİM ile ilçenin sorunlarına anında müdahale edilmesi planlanıyor.

Sorunlara çözüm İZBİM ile gelecek

HAYRİ ŞEN

İZBİM adıyla tanıtılan çözüm merkezinin belediye binasında faaliyete geçmesi ile vatandaşların belediye bünyesinde alacakları hizmetlerin hızlanması ve ‘bugün git yarın gel’ lere son vermesi hedefleniyor. 

Merkezin hizmete girmesi nedeniyle ilk başvuruyu Belediye Başkanı Osman Sargın aldı. Çakırca Mahalle Muhtarı Zeki Bayrak’ın talep ve isteklerinin sisteme kaydedilmesi ardından gerekli işlemlerin yapılması sağlandı. Tamamı üniversite mezunu, deneyimli ve konularında uzman 5 kişilik profesyonel ekipten oluşan İZBİM İletişim Merkezi, halkın belediye ile ilgili tüm işlerinde o anda çözülemeyen problemleri ‘hemşehri temsilciliği’ adı altında vatandaş adına takip edecek, bilgisayar destekli, güler yüzlü ve çağdaş bir anlayışla hizmet verecek.

İletişim Merkezi, hizmeti halkın ayağına götürerek vatandaşın zaman kaybetmesini önleyen, güvenilir ve kolay ulaşılabilir bir yönetim anlayışını benimseyecek. 

YILDIRIM ÇÖZÜM

Belediyelerde tüm beklentilerin Başkanlık makamından beklendiğini  ve Başkan olmadığında bir çok sorun, sorun olmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Osman Sargın, “Başkan olmadığı zamanlarda başkan adına iş takibi yapmasını hedeflediğimiz İZBİM ile vatandaşlarımıza ‘yıldırım çözümler’ üretmeği hedefliyoruz. Bu merkez ile hizmetleri ve Belediyeciliği, vatandaşımızın ayağına götüreceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X