‘Sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz’

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik değerlendirme toplantıları kapsamında Gürsu’da muhtarlarla buluştu.

‘Sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz’

Mahallelerde yaşanan sıkıntıların dile getirildiği toplantıda konuşan Başkan Aktaş, sıkıntıların birlik ve beraberlik içerisinde giderileceğini söyledi. Gürsu’daki bir restoranda gerçekleşen buluşmada genel olarak altyapı, ulaşım, sosyal donatı alanları, yol, otopark ve tarım konuları ele alındı. 

Göreve geldikleri gibi 17 ilçeyi hızla taradıklarını, ardından teknik ekiplerin bir araya geldiğini belirten Başkan Alinur Aktaş, son olarak demokrasinin uç beyleri muhtarlarla buluşarak tüm konu ve sıkıntıları yerinde dinlediklerini ifade etti. Başkan Aktaş, ‘Bizler çıtayı yukarı çıkarmanın derdindeyiz. Özellikle yarım işlerin bitirilmesine önem veriyoruz. Ardından öncelikli ve acil konular bizim için geçerlidir. 2018’i yol ve ulaşım yılı ilan ettik. İhtiyaç ve kaynaklar doğrultusunda hareket ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde meseleleri çözeceğiz’ dedi. 
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ise, genişletilmiş istişare toplantısına katılan muhtarlara teşekkür etti. 

ORHANELİ’NE DAHA ETKİN HİZMET

Önceki akşam Orhaneli’ndeki muhtarlarla da biraraya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçenin bundan böyle daha etkin hizmetler alacağını söyledi. Belirlenen hedef doğrultusunda ekibiyle birlikte aralıksız çalıştıklarını kaydeden Başkan Aktaş, Bursa’da çıtayı bir bütün olarak daha yukarılara taşımayı planladıklarını ifade etti.

Orhaneli  Belediye Başkanı  İrfan Tatlıoğl da yaptığı konuşmada ilçenin  Büyükşehir sınırlarına girdikden sonra  bu yöreye hizmetler gelmeye başladığını  ve eski kimliğine tekrar kavuştuğunu söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X