‘Sorunları tek tek çözüyoruz’

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hayata geçirilen projelerle ilçeyi hak ettiği konuma ulaştıracaklarını söyledi.

‘Sorunları tek tek çözüyoruz’

AYHAN FİDAN

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Canbolu Köprüsü yanındaki ‘Belediye Kademesi’ olarak bilinen bölgede, içinde çeşitli hizmet birimlerinin yer alacağı tesislerde sürdürülen çalışmaları inceledi.


İlçenin daha önce el atılmamış sorunlarının tek tek ele alındığını ifade eden Ali Özkan, “Modern belediyecilik kavramı neyi ifade ediyorsa, Karacabey’de de bunları fazlasıyla gerçekleştirme gayretindeyiz. Hayata geçirilen projeler sayesinde Karacabey’i hak ettiği konuma mutlaka ulaştıracağız” dedi.

TEMİZLİK İŞLERİ’NE YENİ ALAN

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Canbolu Köprüsü yanındaki, belediye benzinliğinin de yer aldığı ‘Belediye Kademesi’  bölgesinde, ön cephenin önemli bir bölümünün İstanbul-İzmir otoyolu inşaatı alanında kalması nedeniyle, olumsuzluktan etkilenecek tesislerin DSİ’nin arka bölümünde yer alan alanlara kaydırılacağını ve buna yönelik çalışmaların da sürdürüldüğünü söyledi.


Özkan, yürütülen proje kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ilk kez yeni bir alan tahsis edilmesinin planlandığını belirterek, çevre düzenlemesi, piknik ve eğlence alanları, kontrollü giriş bölümleri, otopark ve yönetim ofisleri ile birlikte, belediye hizmetlerinin daha modern ve işlevsel bir halde gerçekleştirileceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X