‘Sorunların takipçisi olacağız’

Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Sezai Çelik, “Tarımın tüm paydaşlarıyla el ele tüm Bursa’da nerede ne sorun varsa, problem varsa, hepsinin takipçisi olacağız” dedi.

‘Sorunların takipçisi olacağız’

ABDULLAH TANIŞ

 

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik’in Başkanlığını yaptığı Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu üyeleri İnegöl’de bir araya geldi. Toplantıya Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren ile İnegöllü muhtarlar da katıldı.

Toplantıda konuşan İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, ‘Oda başkanlarımızın da desteği ile tarımın tüm paydaşlarıyla el ele tüm Bursa’da nerede ne sorun varsa, problem varsa, hepsinin takipçisi olacağız, gerekli yerlere taşımaya çalışacağız. İnegöl’de çok güzel bir uyum var. Diğer ilçelerde de böyle olmasını dilerim. Belediye Başkanımız Büyükşehir Yasası çıkmadan önce de tarıma desteklerini sürdürüyordu. Ayçekirdeği festivali adı altında başladığımız çalışmaları bugün İnegöl Tarım Fuarı adı altında devam ettiriyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X