Sorunların üstesinden geleceğiz

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nun ön seçim adayı Erdinç Doğan, ‘Bizler kararlı, inatçı ve gerçekçi müzakereci yönetim anlayışıyla sorunlarımızın üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz’ dedi.

Sorunların üstesinden geleceğiz

ASLIHAN AYDIN

 

Dün akşam Oda’nın Seminer Salonu’nda ekibini tanattığı toplantıda konuşan Doğan, sorumluluğu yüksek, ağır bir iş yüküyle dolu bir meslek icra ettiklerini söyledi. Hiçbir akademik meslekte rastlanmayacak derecede ağır risklerle karşı karşıya geldiklerini dile getiren Doğan, ”Aldığımız risklere rağmen, emeğimizin karşılığını istediğimiz oranda alamıyoruz. Meslek örgütlerimiz ise tam bir tıkanma süreci yaşamaktalar. Uzun süredir bizleri sevindirecek bir gelişme veya kazanım yaşamıyoruz. Bizler kararlı, inatçı ve gerçekçi müzakereci yönetim anlayışıyla sorunlarımızın üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz” dedi. Üyelerin desteğini beklediklerini ifade eden Erdinç Doğan’ın Başkanlığı’ndaki aday yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: ”Umut Ekici, Özer Turan, Fatma Çil Eradaş, Aydın Şener, Bircan Kılıç, Ali Kahve.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X