‘Sorunumu avantaja çevirdim’

Yıllarca Rutkay Aziz’in kızı olarak anılmayı hep kendine sorun ettiğini söyleyen Doğa Rutkay, sonunda bununla yüzleşerek durumu avantaja çevirdiğini belirtti.

‘Sorunumu avantaja çevirdim’

BÜYÜK SORUMLULUK

Güldür Güldür ekibine dahil olduktan sonra oyunculuk kariyerinin zirvesine çıkan Doğa Rutkay, samimi açıklamalarda bulundu. Usta sanatçı Rutkay Aziz’in kızı olmanın dezavantajını yıllarca yaşadığını belirten güzel oyuncu, ‘Çoğu insan bana Rutkay Aziz’in kızı. Onun sayesinde bir yerlere geldi gözüyle baktı. Yıllarca bu durumu sorun haline getirdim aslında ama bu bir taraftan çok büyük sorumluluktu’ dedi.

AYNI TAVRI ARIYORLAR

Seyircinin babasındaki oyunculuk tavrını kendisinde de görmeye çalıştığını belirten Doğa Rutkay, bu durumla uzun yıllar mücadele ettiğini söyledi. Ancak çareyi sonradan bulan Rutkay, ‘Kendi içimde savaşırken sonra bununla savaşmadan barışmam gerektiğini gördüm. Evet ben Rutkay Aziz’in kızıyım. Bu bir avantaj. Neler öğrenebilirim bundan sonra dedim kendime’ dedi. 

Eşi Kerimcan Kamal’la ne zaman kameraların karşısına çıksa hep aynı soruyla karşılaştığını belirten Doğa Rutkay, ‘Çocuk sorusu her yerde karşıma çıkıyor. Seneye düşünüyoruz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X