Sosyal Alan Projesi için girişimler başladı

Karacabey Belediyesi, hara olarak da bilinen TİGEM arazilerinde, içinde hobi bahçeleri, organik tarım alanları, köylü kadınlara ait Ekopazar ve at biniciliği manejleri gibi tesislerin yer aldığı ve tüm Bursa geneline de hizmet sunabilecek kapasitede olaca

Sosyal Alan Projesi için girişimler başladı

TİGEM Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Başparmak, Emlak ve İştirakler Daire Başkanı Meydin Taşdemir ile Karacabey Müdürü Ahmet Karakeçe tarafından, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette, ‘Sosyal Alan Projesi’nin tüm Bursa için önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacağı vurgulandı.

Projenin, Türkiye Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) ait 100 bin metrekare alanda yer alacağı açıklandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kabaağaçlar adı ile de bilinen bölgede hayata geçirilecek proje sayesinde kentin soluk alabildiği yeni bir gözde mekâna kavuşturulacağını söyledi. Özkan, Sosyal Alan Projesi’nin doğa ile iç içe olma ihtiyacını da gidereceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X