Sosyal medya çöktü! WhatsApp, Instagram ve Facebook’a…

WhatsApp, Instagram ve Facebook uygulamalarına erişimde sorun yaşanıyor.

Sosyal medya çöktü! WhatsApp, Instagram ve Facebook’a…

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp’da erişim sıkıntısı yaşanıyor. Şu ana kadar konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi ancak uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar ‘Server Error’ sorunu ile karşılaşıyor.

TÜRKİYE’DEN AÇIKLAMA

Online mesajlaşma uygulaması WhatsApp’da erişim sorunu yaşanıyor. Hem mobil hem de masaüstünde yaşanan sorun henüz çözülmüş değil.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal paylaşım sitelerinde yaşanan soruna dair, “Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir” ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Sayan, paylaşımında, “Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir.” ifadesini kullandı.

WHATSAPP’TAN İLK AÇIKLAMA: EN KISA SÜREDE GÜNCELLEME GÖNDERECEĞİZ

Konuyla ilgili olarak WhatApp’tan ilk açıklama geldi. Açıklamada, “Şu anda bazı kişilerin WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler!” ifadelerine yer verildi.

INSTAGRAM VE FACEBOOK ÇALIŞMIYOR

WhatsApp’ın yanı sıra popüler sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Instagram’da da erişim orunu yaşanıyor. Her iki uygulamanın da hem mobil hem de masaüstü sürümünde erişim sıkıntısı yaşanıyor. Instagram’ın açılışında ‘Bu sayfaya ulaşılamıyor’ ifadesi yer alıyor.

Facebook’tan açıklama: ”Bazı kişilerin Facebook uygulamasına erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

Instagram’dan açıklama geldi: ”Instagram’da şu an zor zamanlar geçiriyor ve kullanırken sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bizimle kalın, biz varız!”

WhatsApp’dan ilk açıklama: ”Şu anda bazı kişilerin WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler!”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X