Sosyal medyada isyan var! Bu sona kimse inanmadı

45. bölümü ile dün akşam ekrana gelen Bizim Hikaye dizisine, sosyal medyadan isyan var!

Sosyal medyada isyan var! Bu sona kimse inanmadı

Barış, en sonunda yaşadığı azaba dayanamayarak Nihal’den ayrılmak istedi. Ancak Nihal, oğullarını bahane ederek Barış’ı dinlemek bile istemedi.

Fakat Barış, Filiz’i görmeden, onunla olmadan yaşayamayacağını anlatmaya çalıştı. Araya Tufan’ı koydu ve gerçekte neler olduğunu anlattı. Filiz’i kurtarmak ve oğlunun hastalığı nedeniyle evlenmek durumunda kaldığını anlattı.

Barış’ın itirafları karşısında Tufan da çok şaşırdı. Filiz’i bir anda bırakıp gitmesinin arkasında aslında bambaşka bir hikaye yattığını öğrendi.

Tufan, daha sonra Filiz’le yaptığı konuşmada, Barış için ne kadar yanlış düşündüklerini üzülerek anlattı.

Bu arada Nihal de boş durmamış ve Barış’ı ikna edemeyeceğini anlayınca Filiz’e duygusal baskı yapmak için çocuklarının hasta olduğunu ve babasına ihtiyacı olduğunu söylemişti.
 

Vicdanı ile aşkı arasında kalan Filiz, vicdanının sesini dinledi.

Barış ile buluştukları parkta ona “Sen evlisin, bir çocuğun var. Bizim aramızda bir şey olamaz. Ben kendi yolumu çizmeliyim” deyip yürüyüp gitti.

Ekran başında diziyi izleyenler, Filiz ve Barış’ın ayrılmasına tepki koydu. Diziyi Barfi aşkı için izlediklerini söyleyen pek çok kişi, Barış’ın yeni sezonda değiştiğini düşünüyor.

Barış ve Filiz aşkının bu şekilde bitmesini kabullenemeyen izleyiciler, reytinglerdeki düşüşü de göstererek bir an önce durumun değişmesini istiyor.

Geçtiğimiz sezon gözü kara, Filiz için her şeyin bir çaresini bulup onunla olmak için her engeli görmezden gelen Barış’ın bu denli değişmesine anlam veremiyor.

Bazı izleyiciler duruma tepki verip diziyi takip etmeyeceklerini söyleseler de hala umudu olan izleyiciler ise senaristten bir çare bulmasını istiyor.

Bu arada diziye gelen bir eleştiri de fragmanlarla ilgili. Fragmanları yeterli bulmayan izleyiciler, yanlış kurguların yapıldığı fikrinde.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X