Sosyal medyada olay oldu! Yorumlar gecikmedi

Masumiyet dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasından sonra yapım sosyal medyanın gündemine oturdu. Başrollerini Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar’ın paylaştığı dizinin her bir sahnesi sosyal medyada konuşuldu. Sosyal medyanın mizah tutkunları bu gelişmeden sonra boş durmadı.

Sosyal medyada olay oldu! Yorumlar gecikmedi

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Masumiyet dizisi ilk bölümüyle Fox TV’de seyircisiyle buluştu. Dizinin 1. bölümünde yaşanan gelişmeler sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Masumiyet dizisinin ilk bölümü büyük yankı uyandırdı. Diziyi yakından takip edenler mutlaka konusunu biliyordur. Ancak bilmeyenler için kısa bir özet geçelim. Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Bahar ve kızı Ela’nın yaşadıkları sosyal medyanın gündemini oluşturdu. İşte Masumiyet dizisinin 1. bölümüne sosyal medyadan gelen komik yorumlar…

Inked1_LI

Inked2_LI

Inked3_LI

Inked4_LI

Inked5_LI

Inked6_LI

Inked7_LI

Inked8_LI

Inked9_LI

Inked10_LI

Inked11_LI

Inked12_LI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X