Sosyal medyada tanıştıkları kıza tecavüz ettiler

Adana’da sosyal medyada tanıştıkları 16 yaşındaki Y.M. ile zorla ilişkiye girdikleri ileri sürülen Halil Y., Sami Ö. Süleyman Ö. ile Halil A., gözaltına alındı

Sosyal medyada tanıştıkları kıza tecavüz ettiler

İddiaya göre, lise öğrencisi Y.M., sosyal medyadan tanışıp arkadaş olduğu Halil Y.’nin cinsel istismarına maruz kaldı. Y.M.’nin ailesinin tehdidi üzerine Halil Y., genç kızla dini nikah yapıp birlikte yaşamaya başladı. Şiddet gören Y.M., 6 ay sonra ailesinin evine döndü. Bu sırada genç kız, yine sosyal medyada tanıştığı Süleyman Ö.’nün ardından Sami Ö. ve Halil A.’nin cinsel tacizine uğradı. Y.M. ile birkaç kez birlikte olan Sami Ö. ile Halil A., genç kızı tehdit ederek, “Arkamızda örgüt var, bizimle birlikte olurken senin görüntülerini çektik. Başkalarına anlatırsan, internete koyar seni de aileni de rezil ederiz” diyerek tehdit etti. Evine dönen Y.M., durumu ailesine anlattı. 

Genç kızın ailesi şikayetçi olunca Halil Y., Süleyman Ö., Sami Ö. ve Halil A. gözaltına alındı. 4 şüpheli de ifadesinde Y.M. ile sosyal medya üzerinden tanıştıklarını, genç kızın kendilerine arkadaşlık teklifi yaptığını ileri sürüp cinsel istismar suçlamasını kabul etmedi. Şüphelilerden Halil Y. ile Sami Ö. tutuklanırken, diğer 2 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Y.M. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı yurda yerleştirilerek koruma altına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X