Sosyal medyayı kırıp geçiren o kadını taklit etti, izleyen koptu!

Star TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisinde Azra’yı oynayan Ceren Moray, esprili kişiliğiyle yansıdı bu kez kameraya!

Sosyal medyayı kırıp geçiren o kadını taklit etti, izleyen koptu!

Moray, geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen ve çok konuşulan görüntülerdeki bir kadının, ehliyetsiz bir şekilde trafik polislerine yakalanınca çığlık çığlığa bağırmasından çok etkilenmiş anlaşılan!

Gündeme taşınan olay sonrasında kadının hali, pek çok kişi tarafından ti’ye alınırken, Oyuncu Ceren Moray’dan da benzer bir video geldi.

Ünlü oyuncu, setteki çalışma günlerini ve saatlerini öğrenmek için set ekibinden görevli kişinin yanına gidip “Bana az işin var, 2-3 günde biter dediler” diye soruyor.

Mizansen yaptıkları anlaşılan videodaki kişi Moray’a, aslında çok işi olduğunu ve çalışma saatlerini söylemeye başlıyor.

Ceren Moray kısa bir süre dinledikten sonra çığlık çığlığa bağırmaya başlıyor ve ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyada dolaşan o kadını hatırlatıyor.

İşte Ceren Moray’ın sosyal medyada dolaşan o videosu:

Moray, geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen ve çok konuşulan görüntülerdeki bir kadının, ehliyetsiz bir şekilde trafik polislerine yakalanınca çığlık çığlığa bağırmasından çok etkilenmiş anlaşılan! Gündeme taşınan olay sonrasında kadının hali, pek çok kişi tarafından ti’ye alınırken, Oyuncu Ceren Moray’dan da benzer bir video geldi. Ünlü oyuncu, setteki çalışma günlerini ve saatlerini öğrenmek için set ekibinden görevli kişinin yanına gidip “Bana az işin var, 2-3 günde biter dediler” diye soruyor. Mizansen yaptıkları anlaşılan videodaki kişi Moray’a, aslında çok işi olduğunu ve çalışma saatlerini söylemeye başlıyor. Ceren Moray kısa bir süre dinledikten sonra çığlık çığlığa bağırmaya başlıyor ve ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyada dolaşan o kadını hatırlatıyor.
 

İşte trafik polislerinin ceza kesmesine kızan kadının çığlıkları:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X