Sosyetik güzel Miami’de üstsüz yakalandı

Bir yılı daha geride bırakmaya sayılı günler kaldı. 2019’a günler kala 2018’e damga vuran magazin skandallarını sizler için bir araya getirdik.

Sosyetik güzel Miami’de üstsüz yakalandı

Eda Taşpınar, geçen Şubat’ta Miami tatili sırasında paparazzilere üstsüz bir şekilde yakalandı.
 

37 yaşındaki Eda Taşpınar, fotoğraflarıyla çok konuşuldu.

Eda Taşpınar, Miami'de üstsüz yakalandı! (Eda Taşpınar Miami)

‘Cicişler’ olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy ikilisi tam anlamıyla skandallar kraliçesi durumunda.

Esra Ersoy, sosyal medya hesabından ‘Taşçı Ceyda’ yazarak kardeşinin uyuşturucu madde kullanırken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı sonra da sildi. Fakat paylaşımın ekran görüntüsünü alan bir vatandaşın ihbarıyla polis harekete geçti.
 

Gözaltına alınan ‘Cicişler’ daha sonra serbest bırakıldı.
 

Yine Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, yaz ayında Çeşme Alaçatı’da saç saça baş başa birbirine girmiş ve böyle görüntülenmişti.
 

Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı programda mahkeme kararına uymayıp Gülben Ergen aleyhine konuşmaya devam edince 3 gün hapis yattı.
 

Cezaevinden çıktıktan sonra da kendisini yalnız bırakmayan şarkıcı Yaşar İpek ile evlendi.
 

Spiker Zeynep Tandoğan bu yılın Haziran ayında, ağzı burnu kan içinde bir fotoğrafını koyup iki yıldır aşk yaşadığı ve evlenmek üzere olduğu oyuncu Hazım Körmükçü’nün kendisini dövdüğünü söylemişti. Zeynep susmamıştı ve tüm Türkiye Zeynep Tandoğan’ın arkasında durdu.
 

Arkasından Hazım Körmükçü de bir fotoğraf koydu, yüzünde tırnak izleri vardı, ”O da beni bu hale getirdi” dedi. Sonra ikisi canlı yayına telefonla bağlanıp kozlarını paylaştılar.
 

Zeynep Tandoğan ve Hazım Körmükçü geçen gün katıldıkları bir partide mutluluk pozu verdi. Körmükçü ”Her şeyi geride bıraktık. Psikolojik destek aldım. Tüm kadınlardan özür diliyorum. Namus ve şeref sözü veriyorum. Böyle bir olay bir daha asla yaşanmayacak” dedi. Zeynep Tandoğan ise ”Hazım hatasını kabul etti. Özünde iyi biri, ama öfke sorunu vardı. Sevgi ile üstesinden geldik” diye konuştu. 
 

Oyuncu Talat Bulut’un başrol oynadığı dizinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan Özge Şimşek’i taciz ettiği iddia edilmişti. 

21 yaşındaki Özge Şimşek işi gereği kravatını düzeltmek istediği 62 yaşındaki Talat Bulut’un kendisini arka odaya çağırarak dudağından öptüğünü ve olayın hemen ardından da durumu ekip arkadaşlarıyla paylaştığını belirtmişti.
 

Mahkemeye başvuran Özge Şimşek’in şikayeti üzerine olayı inceleyen Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı 12 kişinin ifadesini dinledikten sonra taciz iddiasıyla ilgili Talat Bulut hakkında delil yetersizliğinden takipsizlik kararı vermişti.
 

Sinem Gedik ve İntizar ile ilgili iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşananlar sonrası Mustafa Ceceli, oğlunun velayeti için mahkemeye başvurmuştu. Dava sürüyor.
 

Modacı Nur Yerlitaş, Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün geçen haziranda intihara teşebbüs ettiğini canlı yayında açıklamıştı.
 

Hadise çok kızmış, ”Öyle bir şey yok, gıda zehirlenmesi” demişti. Nur Yerlitaş’ın ”Onlara doktor buldum, bir teşekkür etmediler” sözleri gerginliği arttırmıştı.
 

Hadise 10 gün önce ”Nur Yerlitaş’ı tek şartla affederim. Bir canlı yayında benden özür dilesin” şeklinde konuştu. Nur Yerlitaş da geçen hafta Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ya bağlanıp ”Hadise’den milyonlarca kez özür dilerim” dedi.
 

2 ay önce Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırmıştı.
 

İkilinin hastaneye taşınan kavgasında Arda’nın elinde silahla görüntüleri bomba etkisi yaratmıştı.
 

İlk duruşmanın 30 Ocak 2019’da görülmesine karar veren mahkeme; futbolcunun, ‘cinsel taciz’, ‘kasten yaralama’, ‘Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme’, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini istemişti. 
 

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu arasında yaşanan olaylar magazin gündemine son dakika olarak düşmüştü.
 

Sevgilisi tarafından darp edilmesinin ardından mahkemeye giden şarkıcının şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonunda oyuncu hakkında “hakaret, tehdit ve kasten yaralama” suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmıştı.
 

DURUŞMA 7 MART'TA

DURUŞMA 7 MART’TA

O iddianame kabul edildi. İlk duruşma 7 Mart’ta görülecek.
 

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’deki ‘MasterChef Türkiye’den dengesiz davranışları nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir, papağanına işkence yaptığı anları canlı olarak sosyal medyada paylaşmıştı.
 

Papağanın boğazını sıkıp ”Acun baba de” diye küfür eden Murat Özdemir’in görüntülerine Tarım Bakanı Ekrem Pakdemirli’nin de aralarında bulunduğu binlerce kişi Twitter’dan tepki göstermişti.
 

Murat Özdemir gözaltına alındıktan sonra akıl hastanesine kapatılmıştı.
 

Özdemir’in kötü muamelede bulunduğu papağanı ‘Mesut Bahtiyar’ ise ameliyat edildi ama kurtarılamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X