Şov başlıyor

Gemlik Belediyesi Şahin Tepe Motokros Parkuru’nda düzenlenecek Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonaları’nda start bugün veriliyor.

Şov başlıyor

Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonaları heyecanı bugünden itibaren Bursa’da yaşanacak. Bugün Gemlik Belediyesi Şahin Tepe Motokros Parkuru’nda başlayacak organizasyonda Avrupa’nın ve Türkiye’nin en becerikli, korkusuz pilotları start demirine sıralanacak.

Şampiyonaya Türkiye’nin tanınmış birçok motokrosçusunun yanı sıra yurt dışından iddialı motokrosçular katılacak. Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk ve Karadağ’dan gelecek sporcular yarışseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. Yarışlar bugün antrenman ve sıralama turlarıyla start alacak. Aynı gün ATV, Veteran, MX ve 50 cc sınıflarının ilk yarışları yapılacak.

Yarın ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine sıralanacak. Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonaları heyecanı yarın saat 15.00’ten itibaren de OLAY TV’den canlı olarak yayınlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X