Şova hazır olun

Bursaspor yönetimi, 6 Ağustos Cumartesi günü görkemli bir sezon açılışı yapmayı planlıyor.

Şova hazır olun

Avrupa’dan dev bir takımı açılışa getirmek isteyen yeşil beyazlılar, İnter ve Borussia Dortmund’tan olumsuz yanıt aldı fakat geçen sezon Bundesliga’yı 4.sırada bitiren Borussia Mönchengladbach’ı ikna etmek üzere. 

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Bursaspor’da Ali Ay yönetimi, 6 Ağustos Cumartesi günü görkemli bir sezon açılışı yapmayı planlıyor. Son yıllarda yapılmayan sezon açılış törenini tekrar gündemine alan yeşil beyazlı yönetim, Avrupa’dan dev bir takımı da Bursa’ya getirmeyi amaçlıyor. Uzun süredir bu konuda birçok takımla görüşme halinde olan Bursaspor yönetiminin ilk olarak İtalyan devi İnter’le temasta bulunduğu öğrenildi. 

YALÇIN SÜNNETÇİOĞLU GÖRÜŞÜYOR

Ancak 6 Ağustos tarihinin İtalyan temsilcisinin daha önce planlanan sezon başı programına uymadığı ve teklifin kabul edilmediği belirtildi. Ardından Borussia Dortmund ile irtabata geçen yeşil beyazlıların yine olumsuz yanıt aldığı ve şu sıralar Borussia Mönchengladbach ile görüşme halinde bulunulduğu öğrenildi. Alman temsilcisiyle görüşmeleri Bursalı işadamı Yalçın Sünnetçioğlu’nun yaptığı belirtildi. 

FARKLI SÜRPRİZLER VAR

Geçen sezon Bundesliga’yı Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Bayern Leverkusen’in ardından 55 puanla 4.sırada tamamlayan Alman ekibinin yapılan teklife olumlu yaklaştığı ve kesin kararın birkaç gün içersinde verileceği öğrenildi. Bu arada yönetimin 6 Ağustos tarihinde yapılması düşünülen açılışta farklı sürprizler de hazırladığı ve yakın zaman içersinde konuyu kamuoyu ile paylaşacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X