Şovun adı Hande

Bu yazın en iddialı konserine imza atan Hande Yener, uzun süre hafızalardan silinmeyecek sahne şovuyla rakiplerine büyük fark attı.

Şovun adı Hande

KOSTÜM REKORU KIRDI

İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konseri için aylar öncesinden hazırlanan Hande Yener, emeğinin karşılığını aldı. Ünlü sanatçının kostümleri Hakan Akkaya tarafından hazırlanırken toplamda 250 bin adet kristal taş kullanıldı. 

Konser için 200 kişilik dev bir ekiple çalışılan Yener, bir ara seyircilerinin arasına girerek, gördüğü ilginin yarattığı duygusallıkla gözyaşı döktü. 

SAHNEDE KANATLANIP UÇTU

Konserin en dikkat çeken kısmı ise Hande Yener’in ‘Naber’ şarkısında sahneye uçarak gelmesi oldu. 500 metre kumaş kullanılarak yapılan dev kanatlarla havalanan Yener, dansçılarıyla müthiş bir şov sundu. Öte yandan Hande Yener’e bir gladyatör kıyafetiyle Roma kraliçesine ait bir eldiven dizayn edildi. Eldiven, altın, gümüş, yakut, elmas kullanılarak 3 usta tarafından 20 günde oluşturuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X