Soydaşlara sıra beklemeden hacca gitme olanağı

Bulgaristan Baş Müftü Yardımcısı Ahmet Hasan Bahadır ve beraberindeki heyet, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Soydaşlara sıra beklemeden hacca gitme olanağı

SEZGİN EREN

Ziyarete katılan Haskova Bölge Müftüsü Basri Eminefendi, “Anavatan Türkiye’de soydaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı bölgelerdeki belediye başkanlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Hac ibadetini yerine getirmek isteyen çifte vatandaşlarımızın Bulgaristan Baş Müftülüğü’ne  müracaat etmeleri halinde hiç sıra beklemelerine gerek kalmıyor. Baş Müftülüğümüz’e ayrılan 2017 yılı kontenjanından yararlanmak isteyen soydaşlarımızın müracaatlarını bekliyoruz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, “Türkiye ve Bulgaristan arasında uzun yıllara dayanan dostluk ve kültürel bağların canlı kalmasında üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bulgaristan Baş Müftülüğü’nün çifte vatandaşlarımıza sunmuş olduğu bu özel hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X