Söyleyin kimde var böyle taraftar!

Maraton tribünde açılan dev Bursaspor formasıyla verilen mesaj ders niteliğindeydi. 34 bin 622 taraftar 90 dakika boyunca hiç susmazken, yaptıkları şovlarla yine farklarını ortaya koydular.

Söyleyin kimde var böyle taraftar!

Bursaspor-Fenerbahçe maçında Timsah Arena’da taraftar rekoru kırıldı. Mücadeleyi toplam 34 bin 622  yeşil beyazlı sevdalısı izlerken, 90 dakika takımlarına büyük destek verdiler. Karşılaşma başlamasından 1 saat 30 dakika önce şova başlayan yeşil beyazlılar, alınan beraberlikte büyük pay sahibi oldular.

 

Takımın eksik kaldığı 43. dakikadan sonra desteğini daha da artıran tribünler, Pablo Martin Batalla’nın golü sonrası adeta kendinden geçti. 

 

MESAJ BELLİ

Karılaşma öncesi maraton tribünün açılan dev Bursaspor forması ise dikkat çekti. ‘Biz hep o formanın içinde olmayı hayal ettik. Hayalimizdeki gibi oynayın’ yazısıyla karşılaşma öncesi Bursasporlu  oyunculara açık mesaj veren tribünlerde geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi dev Türk bayrağı da açıldı. Tribünler yine hep bir ağızdan teröre lanet yağdırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X