Soylu doludizgin

Podyum Tenis Kulübü’nün evsahipliğinde gerçekleştirilen 50 bin dolar ödüllü TEB Bursa Cup ITF Turnuvası’nın son şampiyonu İpek Soylu yarıfinale yükseldi.

Soylu doludizgin

50 bin dolar toplam ödüllü TEB Bursa Cup ITF Turnuvası’nda ana tablo heyecanı devam ederken, organizasyonda geçtiğimiz yılın şampiyonu İpek Soylu, yine şampiyonluğa koşuyor. Yarın tamamlanacak turnuvaya ana tablodan dahil olan ve Romanyalı Cristina Adamescu, Sloven Nastja Kolar’ı mağlup eden milli tenisçi dün de İsrailli Deniz Khazaniuk’u 6-1 ve 6-0’lık setlerle 2-0’la geçerek yarıfinale yükseldi. Podyum Tenis Kulübü’nün bu yıl ikincisine evsahipliği yaptığı organizasyonda teklerde son şampiyon Soylu, böylece rakipleri karşısında sadece 5 oyun kaybetmiş oldu. İpek Soylu, yarıfinalde Makedon Lina Gjorcheska ile eşleşti. TEB Bursa Cup’ta diğer yarıfinal maçı ise Sırp Nina Stojanovic ile Gürcü Sofia Shapatava arasında oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X