Soylu yine güldü

Podyum Tenis Kulübü’nün evsahipliğinde gerçekleştirilen 50 bin dolar ödüllü TEB Bursa Cup ITF Turnuvası’nın son şampiyonu İpek Soylu, Slovak Nastja Kolar’ı da geçerek son 8’e kaldı.

Soylu yine güldü

RECAİ UYSAL

50 bin dolar toplam ödüllü TEB Bursa Cup ITF Turnuvası’nda ana tablo heyecanı devam ederken, organizasyonda geçtiğimiz yılın şampiyonu İpek Soylu kayıpsız ilerliyor. Pazar günü tamamlanacak turnuvaya ana tablodan dahil olan ve önceki gün Romanyalı Cristina Adamescu’yu geçen milli tenisçi, dün de Slovak Nastja Kolar’ı mağlup ederek adını son 8 isim arasına yazdırdı. Podyum Tenis Kulübü’nün bu yıl ikincisine evsahipliği yaptığı organizasyonda teklerde son şampiyon Soylu, Slovak rakibi karşısında zorlanmadı. 

CENGİZ SAKATLANDI

Milli tenisçi, rakibi karşısında aldığı 6-1’lik setlerle müsabakadan 2-0 galip ayrılırken, son 8 arasına kalmayı başardı. Turnuvada son 16’ya kalan bir diğer Türk sporcu Berfu Cengiz ise Bosna Hersekli Dea Herdzelas ile yaptığı maç sırasında sakatlanınca turnuvaya veda etti. Böylece organizasyonda teklerde yoluna devam eden tek Türk sporcu İpek Soylu kaldı. 50 bin dolar ödüllü turnuvada heyecan pazar günü sona erecek. Organizasyonda yarın saat 17.00’de çiftler, pazar günü saat 14.30’da ise tekler finali oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X