Söz bitti! Çıkıp bu maçı alın

Bugün geçmişe sünger geçip önümüze bakma zamanı. Yeşil beyazlıların alt sıralarla ilişkisini kesmek için kazanmaktan başka çaresi yok. Büyükşehir Stadı’ndaki maç 20.00’de başlayacak. 

Söz bitti! Çıkıp bu maçı alın

9 haftadır galibiyete hasret olan Bursaspor, bugün sahasında ligin dişli ekiplerinden Kayserispor’u konuk edecek. Büyükşehir Stadı’nda 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

En son Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’a 5-0 mağlup olan ve sevenlerini kahreden yeşil beyazlıların alt sıralarla ilişkisini kesmek için kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Timsah’ta cezalı olan Ekong ile sakatlığı süren Badu bugünkü mücadelede forma giymeyecek. 

SİSTEM DEĞİŞİR Mİ?

Teknik Direktör Paul Le Guen’in stoperde Titi ve Ertuğrul Ersoy ikilisini birlikte oynatması bekleniyor. Fransız teknik adamın sistemde herhangi bir değişiklik yapıp yapmayacağı da merak edilen konuların başında geliyor. 

Sakatlıktan çıkan Moussa Sow oynayabilecek düzeye gelirken, Yusuf Erdoğan’ın bu kez 11’de görev alması bekleniyor. Ligde 5.yarışında bulunan Sumudica yönetimindeki Kayserispor’da ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 

Bu maç son şansı!

Paul Le Guen ve öğrencileri için bugünkü karşılaşmadan çıkacak sonuç çok önemli. 

Ligde son 9 maçtır galip gelemeyerek kötü günler geçiren Bursaspor için bu maç kritik öneme sahip. Küme düşme hattı ile arasında 6 puan fark bulunan yeşil beyazlı ekip, mutlak galibiyeti hedefliyor. 

Paul Le Guen’in geleceği açısından da bu maç belirleyici olacak. Zira hafta içerisinde devam kararı alınan Fransız çalıştırıcı ile olası bir kötü sonuç sonrası yolların ayrılması bekleniyor. Bu mücadele hem Le Guen hem de oyuncuların önemli bir kısmı için son şans niteliğinde. Bursaspor yönetimin sonuca giden kadro içersindeki birkaç ismi kadro dışı bırakması da gündeme gelebilir. 

Evimizde eziyoruz

Bursaspor iç sahada Kayserispor’a karşı son dönemde oldukça üstün. 

İki ekip arasında oynanan maçların dengede geçtiği, ancak Kayserispor’un son maçlarda ise üstünlük sağladığı görülüyor. Son 15 lig randevusunda beraberlik yaşanmazken, bu mücadelelerin 8’ini Bursaspor, 7’sini ise Kayserispor kazandı. Ayrıca yeşil beyazlı ekip, Kayserispor ile oynadığı son 6 maçın 5’ini kaybedip sadece 1 kez kazanabilirken, bu periyot öncesi rakibini üst üste 5 karşılaşmada mağlup etmeyi başarmıştı.

4 KEZ KAYBETTİK

Öte yandan Bursaspor’un da evinde Kayserispor’a bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar Kayseri temsilcisini evinde 15 maçta konuk eden yeşil beyazlı ekip, bu mücadelelerin 10’undan galip ayrıldı. Sadece 1 maçta berabere biterken geride kalan 4 randevuda ise gülen taraf sarı kırmızılı ekip oldu. İç sahada 5 maçtır galibiyete hasret kalan Bursaspor, bu maçla birlikte bu şansızlığını da kırmak istiyor.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Kayserispor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Saat 11.20’de başlayacak olan yayınlar gün boyu devam edecek ve taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

 

STAT: Bursa Büyükşehir
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Yaşar kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Samet Çiçek
EKSİKLER: Ekong, Badu, Sercan
EKSİKLER: Yok
BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200, Batı Alt 100, Spor Toto Alt Tribün: 50, Spor Toto Üst Tribün: 40, Güney Kale Arkası (Teksas): 20, TOFAŞ Tribünü: 20 TL.

20.00/beIN SPORTS

BURSASPOR

1 Harun Tekin
26 Barış Yardımcı
4 Ertuğrul Ersoy
6 Titi
23 Aziz Eraltay
46 Agu
51 John Boscotk
10 Pablo Martin Batalla
32 Yusuf Erdoğan
28 Bogdan Stancu
29 Dzon Delarge

KAYSERİSPOR

33 Silviu Lung
2 Lopes
22 Sapunaru
76 Kana-Biyik
39 Erkan Kaş
25 Badji
5 Espinoza
10 Deniz Türüç
11 Kravets
20 Mendes
9 Umut Bulut

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X