‘Söz veriyorum kulüp bulacağım’

Ali Ay yönetimi önceki gün Traore ve menajeriyle bir araya geldi.

‘Söz veriyorum kulüp bulacağım’

Bursaspor’da gönderilecek isimlerden biri olan Bakaye Traore’nin durumu belirsizliğini koruyor. Verim alınamayan Balazs Dzsudzsak, Tom De Sutter ve Bekir Yılmaz gibi isimlerle yollarını tek tek ayıran yeşil beyazlılar, Malili oyuncuda sıkıntı yaşıyor. 2 sezondur Bursaspor’da olan ancak hiçbir katkı sağlayamayan ve yıllık 1 milyon Euro kazanan tecrübeli orta saha oyuncusu ve menajeriyle önceki gün bir görüşme yapıldı. 

ÜCRET TEKLİF EDİLECEK

Herhangi bir talibi bulunmayan ve kulüp aramaya devam eden Bakaye Traore’nin yeşil beyazlı yönetimle yaptığı görüşmede ‘Söz veriyorum kulüp bulacağım’ dediği öğrenildi. Bursaspor yönetimi, takım bulmazsa bile Malili oyuncuyla yollarını ayırmayı kafasına koydu. Ali Ay yönetimi Traore’ye belli bir ücret vererek sözleşmenin feshini teklif etmeyi planlıyor. Bu arada Traore’nin 8 Temmuz’taki yeni sezon hazırlıklarının ilk gününde Özlüce’ye geldiği ve noter tespiti yapılmaması için yeşil beyazlı yönetimden yazılı bir kağıt aldığı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X