Sözümüzü tutacağız

Çağlar Şahin Akbaba, Süper Lig yolunda büyük adım attıklarını söyledi… Altınordu karşısında yaptığı kurtarışlarla galibiyette önemli pay sahibi olan tecrübeli kaleci, “İnşallah iki de iki yapıp Süper Lig’e döneceğiz” dedi.

Sözümüzü tutacağız

Bursaspor’un sempatik kalecisi Çağlar Şahin Akbaba maçlarda yaptığı kritik kurtarışlarla dikkat çekiyor. Altınordu karşısında 3 kurtarışa imza atan Çağlar, çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek şöyle konuştu: “Buna çok ihtiyacımız vardı. Çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Bütün arkadaşlarımın ayağına sağlık. Hepsini tebrik ediyorum. Böyle maçları kazanmak zordur. Bursaspor’a yakışır bir mücadele sergiledik. 10 kişi kaldıktan sonra iyi oyun yoktu ama mücadelemiz iyiydi. Karşımızda genç ve diri bir takım var. Onlara karşı 10 kişiyle bu skoru korumak önemliydi.”

İNANMIŞLIK GÖSTERGESİ

“Ben bu galibiyetin şampiyonluğa giden yolda çok büyük bir adım olduğuna inanıyorum. Bu galibiyet inanan Bursaspor taraftarına, çalışan herkese gelsin. Bir söz verdik ve bunu da inşallah tutacağız. Maçları kazanıp rakipleri bekleyeceğiz belki ama öyle ya da böyle biz o bu takımı Süper Lig’e çıkaracağız.” Çağlar Şahin, maç sonunda gerek saha içerisinde gerek soyunma odasında oluşan sevinç tablosuyla ilgili olarak ise, “Maç sonundaki sevincimiz inanmışlık göstergesi. Kulübede, sahadaki biz herkes galibiyete inandı. Zorlukların karşılığını almak istiyoruz. Her gün konuşuyoruz. Takımda çok iyi bir birliktelik var. İnşallah 2’de 2 yapıp Süper Lig’e geri döneceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X