Spikeri koca dayağı felç etti iddiası

Doğum sonrasında, şuur kaybı şikayetiyle hastaneye kaldırılan gazeteci-spiker Kübra Eken`in (30), eşinin darp etmesi sonucu felç olduğu öne sürüldü.

Spikeri koca dayağı felç etti iddiası
Şuuru kapalı olduğu için ilk duruşmalarda ifade veremeyen Kübra’nın son duruşmada ifadesi alfabe ile alındı. Eken, çocuk yüzünden tartıştıkları eşi N.B.E’nin kendisini darp ettiğini söyledi.
 
Kübra, kendisine sorulan sorulara alfabeye dokunarak ilk önce “Kafama vurdu” diye yazdı. “Kim?” sorusuna ise eşinin ismini yazarak karşılık verdi. “Nasıl?” sorusuna ‘Elle’ şeklinde cevap veren Kübra, “Kaç kez?” sorusuna da ‘4′ karşılığını verdi. Daha önce kendisini darp edip etmediği sorusuna ise “Hayır” dedi. Adli Tıp Kurumu raporunda ise Kübra Eken’in darp sonucu felç olduğu belirtildi.
 
EŞİ İDDİALARI REDDETTİ
 
İddiaların odağındaki Kübra Eken’in eşi N. B. E. ise, ailenin sorunlu olduğunu ve iddialarının da tamamen yalan olduğunu öne sürdü. Mahkeme sürecinde bütün gerçeklerin açığa çıkacağını söyleyen N. B. E., konuyla ilgili daha fazla konuşmak istemediğini kaydetti.
 
5 DİL BİLİYOR
 
Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitiren Kübra Eken, İngiltere Bournemouth’da Uluslararası Gazetecilik dalında mastır yaptı. Beş dil bilen Eken, Londra’da Bloomberg TV’de işe başladı. Eken, 2010 yılında Türkiye’de faaliyet gösteren bir televizyon kanalının Londra temsilciliğini üstlendi. Mesleğinde başarıdan başarıya koşan Kübra Eken, 2011 yılında evlendikten sonra İstanbul’a yerleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X