SPK 6 foreks sitesine erişimi engelledi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye’de yerleşik kişilere internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen bsturk. com, turkeyfbs.com, klasfx2.com, klasfx3.com, ufx.com ve ufxmarkets.com internet sitelerine erişimin engellenmes

SPK 6 foreks sitesine erişimi engelledi

Habertürk’ün haberine göre, IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri’ne 54 bin 94 lira, Taç Tarım Ürünleri Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’ye 68 bin 639 lira, Tahsin Altun isimli şahsa 47 bin 79 lira, Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM AŞ’ye 47 bin 79 lira idari para cezası verdi. GCM Menkul Kıymetler AŞ’ye 8 ayrı aykırılıktan dolayı toplam 931 bin 258 lira idari para cezası uygulanmasına karar veren kurul, Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret AŞ’ye de 3 ayrı aykırılıktan ötürü 2 milyon 279 bin 319 lira idari para cezası verilmesini kararlaştırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X