Sponsorlara teşekkür

Bakan Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’a destek veren firmalara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Sponsorlara teşekkür

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ve Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, İnegöl Belediyespor’a destek veren iş adamlarına teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Estetik Yay firma sahibi Abdullah Ezim’i ziyaret ederek teşekkür eden Aktaş, bu kez Area Mobilya firması sahiplerinden Fikret Alan’ı ziyaret ederek İnegöl Belediyespor forması hediye etti. İnegöl Belediyesi olarak rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra spor yatırımlarının devam ettiğini aktaran Aktaş, sporu özellikle çeşitlendirmeye çalıştıklarını ve bu manada da salon sporlarına çok önem verdiklerini kaydetti.

GURUR DUYUYORUZ

Aktaş, 2009 yılında Belediyespor uygulamasıyla başlattıkları hamleyle güzel işlere imza attıklarını ve şuanda da voleybolda 1. Lig’de 2 yıldır mücadele eden bir takıma sahip olduklarını belirtti. İnegöl Belediyespor’un forma sponsoru, Area firma sahibi Fikret Alan ise, İnegöl Belediyespor voleybol takımını takip ettiklerini ve İnegöl’ün adını ülkenin dört bir yanında duyurdukları içinde Belediyespor’la gurur duyduklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X