Spor camiası tek yumruk oldu

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısına spor camiasından büyük tepki geldi.

Spor camiası tek yumruk oldu

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) başta olmak üzere aralarında Bursaspor’un da bulunduğu Süper Lig kulüpleri terörü lanetleyerek hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı. 

Bursaspor Kulübü, “İstanbul’da yaşanan bu terör olayını lanetliyor, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz” denildi.

KALLEŞ SALDIRI

Kulüpler Birliği Vakfından yapılan yazılı açıklamada, “Ülkemizin huzur ve refahına kasteden bu kalleş saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır, yaralılara geçmiş olsun diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Futbsoıl Federasyonu ise, “Yapılan kalleş terör saldırısı sonucu onlarca insanımızın hayatını kaybettiğini ve pek çok yaralı olduğunu derin bir üzüntü ve endişeyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bu insanlık dışı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalan yakınları, sevenleri ve milletimize sabır dileriz” derildi.

İNSANLIK DIŞI

TBF’den yapılan açıklamada, “İnsanlık dışı bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi. 

TVF’nin internet sitesinde yer alan mesajda ise “Yaşanan hain terör saldırısını lanetlerken, ulusumuzun birlik ve bütünlüğüne karşı yapılmış bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” açıklaması yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X