Spor coşkusu

Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE)’nin son durağı Yenişehir oldu

Spor coşkusu

Yenişehir İlçe Stadı’nda gerçekleşen organizasyon 3 gün sürerken, 3 bin 185 öğrenciyle buluşan BOSE Spor Tırı, stadı şölen alanına çevirdi.

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE), Yenişehirli öğrencileri de sporla buluşturdu. İlk olarak Harmacık’ta öğrencilerle buluşan ve ardından diğer ilçelere ziyaret gerçekleştiren BOSE Spor Tırı’nın son durağı Yenişehir oldu. Yenişehir İlçe Stadyumu’nda üç gün boyunca 3 bin 185 öğrenciyle buluşan BOSE Spor Tırı, stadı şölen alanına çevirdi.

SIRADA KESTEL VAR

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın da katıldığı etkinliklerde öğrenciler spor yapmanın keyfine varırken, BOSE kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Toplamda 240 bin öğrenciye ulaşmayı hedefleyen BOSE Spor Tırı’nın bir sonraki durağı 13-18 Mart tarihleri arasında Kestel olacak. Etkinlik 15-16 Mayıs tarihlerinde de Yıldırım’da son bulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X