Spor coşkusu devam ediyor

17 ilçenin tamamında düzenlenen Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuna katılan öğrenciler, spor yaparken, eğlenme fırsatı da buluyor.

Spor coşkusu devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa 17 ilçenin tamamında düzenlediği okul sporları şenlikleri, Mudanya’da da coşkulu görüntülere sahne oldu. Mudanya Spor Salonu’nda yapılan şenliklere, Başkan Altepe’nin yanı sıra Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve ilçedeki okullarda eğitim gören yüzlerce öğrenci katıldı. Bisiklet ve kay kay akrobasisinde dünyaca ünlü Action Team üyelerinin nefes kesen gösterilerinin de yer aldığı şenlikte öğrenciler spor yaparken, eğlenme fırsatı da buldu.

DESTEK VERİYORUZ

Bursa’nın ve Türkiye’nin geleceği olan çocukların sporcu, vizyon sahibi ve ahlaklı yetişmeleri için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa’nın her ilçesinde, sporun teşvik edildiği faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. 17 ilçenin tamamında öğrencilere spor imkanı sunarken, malzeme desteği de veriyoruz. Yarışmalarda başarılı olan öğrencileri de madalya ile ödüllendiriyoruz. Genç ve çocuklar için her türlü fedakarlığı yapacağız” diye konuştu. Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ise, Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği desteklerle Mudanya’ya ciddi anlamda değer kattığını söyledi. Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker de okullara sağlanan spor ve malzeme desteği nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X