Spor Lisesi 3’lük attı

Bursaspor U-17 takımının pilot okulu kendisi gibi 2’de 2 yapan Demirtaşpaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ni Ömer’in penaltı golüyle devirdi ve gruptan lider çıktı.

Spor Lisesi 3’lük attı

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Küme Genç Erkekler Futbol’da dün oynanan B Grubu son hafta maçında BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Demirtaşpaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ni 1-0’lık skorla geçti. Gruptan lider olarak çıkma mücadelesinde ilk yarıda iki takım da girdiği fırsatları değerlendiremeyince devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

Liderlik Ömer’den

BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi’nde oynayan genç timsahlar karşılaşmanın ikinci yarısında baskısını iyice arttırdı. Kırmızı beyazlılar etkili oyununun sonucunda 65. dakikada penaltı kazandı. Ömer, beyaz noktadan topu ağlara göndererek Spor Lisesi’ni 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar maçı 1-0 kazandı. Bu sonuçla Spor Lisesi B Grubu’nu 9 puanla birinci bitirirken, 6 puanda kalan Demirtaşpaşa ise ikinci oldu.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Alper Cesur (**), Abbas Özer (**), Furkan Özeren (**)

GOL: Dk.65 Ömer (Pen.) (Spor Lisesi)

CELAL SÖNMEZ SPOR LİSESİ: Okan (**), Muhammed (**), Özgür (***), Mücahit (**), Çağatay (***), Yusuf (**), Taha (**), Ömer (***), Demirhan (**), Batuhan (**), İbrahim (**)

DEMİRTAŞPAŞA MTAL: Gürkan (**), Murat (**), Recep (*), Erdem (**), İsmail (**), Bilal (**), Enis (*), Cengiz (**), Ramazan (*), Rıza (**), Ercan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X