Spor Lisesi için önemli adım

Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak Bursaspor Spor Lisesi’nin projesi Başkan Ali Ay ve yeşil beyazlı yöneticilere gösterildi.

Spor Lisesi için önemli adım

Bursaspor camiasında heyecan uyandıran projelerin başında gelen Bursaspor Spor Lisesi için geri sayım sürüyor. Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak olan eğitim kurumunun projesi tamamlandı. Bursaspor Başkanı Ali Ay, yeşil beyazlı yönetim kurulu üyeleri Ali Ademoğlu, Ali Turan ve Fatih Pulat dün Yıldırım Belediyesin’de Yıldırım Belediye başkanı İsmail Hakkı Edebali ile bir araya geldi. Bu görüşmede projenin Mimarları önümüzdeki birkaç ay içersinde temeli atılması planlanan lisenin projesini detaylı bir şekilde yeşil beyazlılara anlattıkları belirtildi. Başkan Ay ve kurmaylarının projeden çok etkilendiği ve Belediye Başkanı Edebali ve ekibine teşekkür ettiği öğrenildi. Vakıfköy’de Alt Yapı tesislerinin yakınına yapılması planlanan Spor Lisesi 16 derslikten oluşacak. Bursaspor Lisesi’nde ayrıca spor salonunda olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X