Spor Lisesi turladı! 2-1

Mavi beyazlılar, Gürsu Latif Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-1 mağlup ederek 2 grupta toplam 8 takımın mücadele edeceği çeyrek finale yükseldi.

Spor Lisesi turladı! 2-1

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genç Erkekler Futsal Şampiyonası’nda oynanan 2. Tur maçında Osmangazi BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Gürsu Latif Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-1’lik skorla geçti. Mavi beyazlılar bu sonucun ardından adını 2 grupta toplam 8 takımın mücadele edeceği çeyrek final turuna yazdırdı.

İlk yarıda bitirdi

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maça hızlı başlayan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, henüz 4. dakikada Samet’le 1-0 öne geçti. 16’da Onur attığı golle mavi beyazlıları 2 farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci devrede Gürsu Latif Dörtçelik yüklenmeye başladı ve 41’de Erkan ile oyunu 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Spor Lisesi maçı 2-1 kazandı.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Cihan Doğanay (***), Erdinç Tufan (***)

GOLLER: Dk.4 Samet, Dk.16 Onur (Spor Lisesi), Dk.41 Erkan (Latif Dörtçelik)

BTSO SPOR LİSESİ: Kemal (**), Oğuzhan (**), Ayvaz (**), Samet (***), Onur (***) (Talha *, Ahmet **)

GÜRSU LATİF DÖRTÇELİK: Alican (*), Samet (*), Aydın (**), Emre (*), Erkan (**) (Kazım *, Kadir *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X