Spora destek sürüyor

İlçede bulunan spor kulüplerine desteği süren Yıldırım Belediyesi, dün de 183 okula 8 bin 400 adet spor ekipmanı verdi.

Spora destek sürüyor

RECAİ UYSAL

Yıldırım Belediyesi, öğrencileri spora teşvik etmek, daha sağlıklı ve yeterli malzemelerle spor yapabilmelerine olanak sağlamak için ilçede bulunan 183 okula toplam 8 bin 400 adet spor malzemesi dağıttı. Daha önce de kulüplere malzeme desteğinde bulunan Yıldırım Belediyesi, bu kez okulların spor htiyaçlarını karşıladı. Yıldıım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen törenle ilçedeki 183 okula 8 bin 400 spor malzeme desteği sağlandı.

KOLLARI SIVADIK

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanısıra AK Parti Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle öğrenciler spor malzemelerine kavuştu. Yıldırım’ı spor kenti yapmak için kolları sıvadıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali şunları söyledi: “Gençleri hayata hazırlarken, spor, sanat ve tarihe saygılı olarak yetiştirmek bizim görevimiz.”

104 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞACAK

“Çok önemli hedeflerimiz var. Bunlardan biri de Yıldırım’ı spor şehri yapmak. Bu vesileyle yaptığımız desteklerle sizleri daha sağlıklı ve başarılı olmanıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu arada sporu bu kadar seven gençlerin daha fazla seven gençlerin daha büyük tesislere ihtiyacı olduğunu da düşünüyoruz. Bunun için Türkiye’nin en büyük spor kompleksini Yıldırım’a kazandırmak için kolları sıvadık. Sizlere desteğimiz bundan sonra da devam edecek.” Başkan Edebali, bu malzeme yardımıyla ilçedeki 104 bin öğrenciye ulaşacaklarını da ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X