Spora ilk adım

Orhangazi’de düzenlenen yaz spor okullarının startı verilirken, 2 bine yakın minik sporla buluştu.

Spora ilk adım

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yaz spor okulları törenle başladı. Yaz okulları için İlçe Spor Salonu’nda tören düzenlendi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl yaz spor okullarının 20 antrenörle 14 branşta eğitim vereceğini belirtti. Çağlayan, “Futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tenis, masa tenisi, badminton, kickboks, karate, satranç, tekvando, cimnastik, güreş ve özel eğitim branşlarında yaz spor okulu düzenledik. Şu ana kadar 2 bine yakın minik yavrumuz yaz spor okullarımıza başvurdu” şeklinde konuştu

YANINIZDA OLACAĞIZ

Sayının daha da artacağını düşündüğünü belirten Başkan Çağlayan, “Bu sayınğn 2 bin 500’ü bulacağını tahmin ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sporun ve sporcunun yanında olacağız. Özellikle salon sporları ve minik sporcularımızı çok önemsiyoruz” dedi. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Köse de öğrencilere başarı diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X