Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Sporla buluştular

7-14 yaş grubundaki çocukların katıldığı Mustafakemalpaşa Belediyesi yaz yüzme okulunda 160 çocuk hem eğleniyor hem spor yapıyor.

7-14 yaş grubundaki çocukların katıldığı Mustafakemalpaşa Belediyesi yaz yüzme okulunda

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından 7-14 yaş grubundaki çocuklar için ücretsiz düzenlenen yaz dönemi yüzme kursu başladı. Uzman eğitmenler öncülüğünde gerçekleştirilen 2 aylık kursun ilk gününde, 160 çocuk Süngü Spor Tesisleri’nde suyla buluştu. Haftanın üç günü iki saatlik seanslarla yüzme tekniklerini öğrenen çocukları havuz başında ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kursa olan ilgiden memnun olduklarını söyledi.

DESTEK VERİYORUZ

Bu yaz döneminde de çocukların spor, sanat ve kültürel aktivitelerle buluşturulacağını belirten Başkan Kurtulan, “Sosyalleşme çağında bulunan küçük yaşlardaki çocuklarımıza açtığımız yaz spor okulları, yüzme kursları ve kültürel çalışmalarla destek veriyoruz. Çocuklarımızın eğlenerek öğrenme imkanı bulacakları sporların başında da yüzme geliyor. Kurs, çocuklarımızın hem yüzme öğrenmesine hem de yeni arkadaşlıklar kazanmalarına olanak sağlayacak” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol da, Bursaspor Vakfı üyeleri arasına
Sıradaki Haber Bursaspor Vakfı’na yeni üye