Sporla buluşuyorlar

Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okullar Hayat Olsun’ projesiyle tüm öğrenciler sportif faaliyetlere katılarak yaşamlarına yepyeni renkler katıyor.

Sporla buluşuyorlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün koordinasyonunda düzenlenen ‘Okullar Hayat Olsun’ projesiyle Büyükşehir sınırlarındaki tüm öğrencilere spor bilinci aşılanıyor. Sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikleri kapsayan organizasyon, bir ayda 16 bin 428 öğrenciyi sporla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi sayesinde, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin son gününe kadar 171 bin öğrencinin spor buluşması hedefleniyor.

HERKESE ULAŞIYOR

Çeşitli etkinliklerle 13 farklı dalda Bursalılara spor kültürünü aşılayan çalışmalar, kent merkezinden uzak yerleşim bölgelerine kadar herkese ulaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin titizlikle ilgilendiği proje, Türkiye’deki tüm illere örnek oluyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün koordinasyonu sağladığı projeye, BESAŞ da önemli bir katkıyla destek veriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X